Kristian Kullamäe pärast suurepärast võitu: andsin endast täna kõik

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kullamäe
Kristian Kullamäe Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallikoondise Serbia vastu võidule aidanud Kristian Kullamäe oli selgelt rahul, et legendide lahkumismängul võit võtta suudeti. 

Kullamäe võttis omaks selle, et oli tänases kohtumises üks peamisi mängumehi, kes legendidele viimasest mängust magusa võidu tõi:«Mis mul muud üle jäi, andsin endast täna kõik. Noortel õnnestus üldse hästi.»

«Treenerid ütlesid, et peame julgelt mängima ja mitte aukartust tundma, tuleb mis tuleb. Nemad olid samas seisus, pole koos trenni teinud. Olime mängus kogu aeg sees ja  lõpus realiseerisime oma võimalused.»

Rääkides legendide, Janar Taltsi, Kristjan Kanguri ja Gregor Arbeti lahkumisest, siis peost suurt osa noored koondislased siiski Kullamäe sõnul ei saa:«Ei saa teha midagi, meil on pühapäeval Gruusias uus mäng, lähme sinna võitma, nalja tegema minna ei saa. Kui veterane enam pole saavad noored omad võimalused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles