Suur žestide mäng ning õiglane VAR

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Gimenez tähistab koos kaaslastega Madridi Atletico juhtväravat.
Jose Gimenez tähistab koos kaaslastega Madridi Atletico juhtväravat. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Meistrite liiga kolmapäevase mänguõhtu peakangelased on Madridi Atletico ja Manchester City. Kui Hispaania suurklubi astus 2:0 võiduga suure sammu veerandfinaali poole, siis Manchester City suutis kümne mehega Schalke vastu mängides kaotusseisu 3:2 võiduks pöörata.

«Need on minu kutid!» hõiskas Madridi Atletico peatreener Diego Simeone pärast tähendusrikast võitu Juventuse üle. Viimase viie aasta jooksul kaks korda finaali jõudnud Madridi Atletico tegi täpselt seda, mida nende puhul oodata võis. Nad panid vastase halvasti mängima, suutes ise aeglase mängutempo juures ikkagi kaks väravat lüüa. Mõlemad sündisid standardolukorrast, mõlema eest kandsid hoolt keskkaitsjad Jose Gimenez ja Diego Godin.

Gimeneze löödud avavärava järel tähistas Atletico peatreener Simeone löödud väravat ülemeelikult, tehes n-ö suurte munade žesti. Hiljem rääkis ta, et ei suutnud end lihtsalt tagasi hoida. «Tahtsin näidata, et meie meeskond on munadega meeskond. Alustada Diego Costa ja Kokega, kes pole kuid mänginud, nõuab mune,» ütles Simeone ning lisas, et kuigi tema žest polnud ilus, tuli see südamest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles