Tragöödia Hispaania päikeserannikul: väike tüdruk suri jäätise söömise tagajärjel

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Briti pere oli jõudnud mereäärses kuurordis viibida vaid mõne tunni, enne kui leidis aset traagiline juhtum.

Kolmelapseline pere oli tulnud Hispaaniasse koolivaheaega nautima. Pärast hotelli sisseregistreerimist mindi avastama kohalikku kaubanduskeskust, milleks oli ilmselt Miramar Shopping Centre. Usutavasti osteti üheksa-aastasele peretütrele saatuslikuks saanud jäätis just sealt.

Tüdrukuke tundis end halvasti juba hotelli naastes, kuid üsna pea muutus tema seisund kriitiliseks. Tüdrukule osutati esmaabi ja ühtlasi kutsuti kiirabi. Kannatanu suri esmaspäeva pärastlõunal Málaga haiglas Materno Infantil Hospital, kirjutab Mirror.

Kohaliku ajalehe andmetel oli tüdrukul allergia piima ja pähklite suhtes. Hetkel pole veel teada, kas lapse vanematel on õigus esitada ametlik kaebus. Eelmisel aastal suri 15-aastane briti tüdruk Heathrow lennujaamast ostetud võileiva söömise tagajärjel, kuna pakend polnud korrektselt märgistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles