Suurbritannias grupivägistasid mehed vahekorrast keeldunud sõbranna (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuttava vägistamises mõisteti süüdi 23-aastane Claudiu Ivascu (vasakul) ja 22-aastane Nicolae Mihai.
Tuttava vägistamises mõisteti süüdi 23-aastane Claudiu Ivascu (vasakul) ja 22-aastane Nicolae Mihai. Foto: twitter

Suurbritannias määrati vanglakaristus kahele mehele, kes nõudsid naiselt sünnipäevakingituseks seksi ja pärast eitavat vastust vägistasid ta.

23-aastane Claudiu Ivascu tähistas 2017. aasta 14. aprillil Colchesteri linnas oma sünnipäeva. Tähistamine leidis aset mehe sõbranna kodus, kuhu oli kutsutud ka noormehe sõber, 22-aastane Nicolae Mihai.

Mehed tarvitasid palju alkoholi, naine seejuures jäi kaineks. Ühel hetkel hakkas Ivascu naiselt sünnipäeva puhul seksuaalvahekorda nõudma, kui naine keeldus, otsustas mees ta vägistada. Hiljem aitas ta naist kinni hoida ja teda ründas ka sünnipäevakülaline Mihai.

Uurijaid hämmastas juhtumi juures see, et rünnak leidis aset naise enda kodus ja selle panid toime inimesed, keda ohver pidas oma sõpradeks. Samuti selgus, et rünnaku toimumise hetkel magasid kõrvaltoas naise lapsed.

Kohus määras Ivascule 12 aasta pikkuse vanglakaristuse, Mihai peab vangis veetma kaheksa aastat. 

«Kogukond saab olema parem paik, kui nad mõlemad meie tänavatel eemaldatakse,» ütles uurija Liv Howells.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles