Ilvese tusameele talv sai järjekordse sissekande

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves kaotas viivuks kontrolli suuskade üle, millest Seefeldi MMi esimese etteaste ennetähtaegseks lõppemiseks piisas.
Kristjan Ilves kaotas viivuks kontrolli suuskade üle, millest Seefeldi MMi esimese etteaste ennetähtaegseks lõppemiseks piisas. Foto: Tairo Lutter

Kui Eesti parimal kahevõistlejal Kristjan Ilveses tärkas juba lootus, et tänavusele lõputuna paistnud kannatuste rajale hakkab viimaks lõpp saabuma, sekkus saatus taas. Just täpselt hooaja tähtsaimal võistlusel.

Väga hea proovihüpe Innsbrucki kuulsalt Bergiseli trampliinilt kuklas tiksumas, läks Ilves täispangale. Võistluslend tuli keskmine, kuid jätnuks kõik võimalused suusarajal vähemalt koha eest 30 parema hulgas võidelda. Kuid maandumisel Ilvese parem jalg vääratas, ta vajus upakile ja suusad tulid jalast – üks neist lendas nii kõrge kaarega üle piirete, et võistlus peatati ligi veerand tunniks.

Ilves kukkus vasaku käe peale, mis vajas meedikute abi. Enne nende hoole alla jõudmist hoidis eestlaste lootus tükk aega kahe käega kiivrist kinni ja lasi siis valla südamepõhjast tulnud karje – sugugi mitte valust, vaid pettumusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles