GALERII: Vaata, mida pakuti Eesti võimsaimal võitlusspordigalal The League!

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tondiraba jäähallis 16. veebruaril toimunud võitlusspordigalal The League peetud kaheksa mehe turniiri võitis ainukese eestlasena osalenud Mirkko Moisar. Igalt piletilt annetati koolikiusamise vastase kampaania «Stopp kiusamisele» heaks  1 euro.

Tallinnas Tondiraba jäähallis osalesid Eesti lahtiste võitluskunstide mängude raames võitlusspordigalal The League kaheksa mehe turniiril kikkpoksijad Balti- ja Põhjamaadest.

Võistlusõhtu jooksul toimus kaksteist närvekõditavat võitlust, mis kruvis vaatajate meeled pingule. Õhtu nael oli aga kaheksa mehe turniir, mille eripäraks on see, et finalistid peavad õhtu jooksul võitlusringi minema kolm korda. Kodupubliku suureks rõõmuks võitis selle turniiri Mirkko Moisar ja võitis 10 000 euro suuruse peaauhinna.

Punase vaiba galal olid aukülalistele kaetud ka peolauad erakordselt maitseküllaste ja luksuslike suupistetega. Kandikutel ilutsesid:

  • seene-quiche
  • peedi-vürtskilu amps vutimuna ja kalamarjaga
  • Caesari salati mini-paadid
  • Aasiapärane bao-salat marineeritud porgandi, kurgi ja seakõhuga
  • Amaretti küpsised

Vaata ka galeriid!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles