Fototabamus: spontaanne kallistus raeplatsil täpselt kell 20.19

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallistajad Tartu raeplatsil, taamal Mati Karmini ja Tiit Trummali loodud Suudlevate tudengite purskkaev.
Kallistajad Tartu raeplatsil, taamal Mati Karmini ja Tiit Trummali loodud Suudlevate tudengite purskkaev. Foto: Margus Ansu

Eesti Vabariigi aastapäevatoimkond kutsus kõiki Eesti inimesi üles täna õhtul kell 20.19 üksteist kallistusega pidupäeva puhul õnnitlema. Ühiskallistus sai alguse EV100 juubeliaastal, kui kallistati kell 20.18.

Tartu raeplats, mis oma Mati Karmini ja Tiit Trummali loodud romantilise Suudlevate tudengite purskkaevuga peaks olema kallistavatele paarikestele justkui loodud, oli kella veerand üheksa paiku aga sisuliselt inimtühi.

Siiski! Veel enne, kui reporter ja fotograaf teineteist embama oleks asunud ning selle tegevuse selfiele püüdma oleks pidanud, tabas piltniku valvas silm - just kell 20.19! - ühe toreda paari, kes raeplatsile jõudnult endale väikse kallistuse lubasid. «See tuli spontaanselt, mitte kallistusaktsiooni raames,» väitsid noored siiski lõbusalt.

Spontaaselt või mitte, aga juba vanad eestlased teadsid, et ega üks korralik kallistus kunagi mööda külgi maha ei jookse. Saja ühega edasi, kallis kodumaa!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles