Ratasepp täitis võistlustel antud lubaduse ja sõudis abieluranda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ultratriatleet Rait Ratasepp koos oma abikaasa Virge ja poja Rasmusega.
Ultratriatleet Rait Ratasepp koos oma abikaasa Virge ja poja Rasmusega. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ultratriatleet Rait Ratasepp täitis oma lubaduse ning sõudis kallima Virgega abieluranda.

Ratasepp palus mullu 20-kordse ultratriatloni ajal kallimalt kätt. «Virge on minuga olnud alates mu ultratriatleedi teekonna algusest ja teinud selle kõik oma toetusega võimalikuks,» selgitas Ratasepp, miks otsustas just võistluste ajal oma kallima kätt paluda.

«Sügisel lubasin talle, et enne mu järgmist suurt sportlikku ettevõtmist me abiellume. Lubadused on minu jaoks pühad ja täitmiseks. Reedel saigi meie koosolemine ametlikult vormistatud. Erinevalt mu katsumustest, tegime pulmad väikselt ja vaid iseendale. Täpselt nii nagu meile endile kõige rohkem meeldis. Oli väga emotsionaalne päev,» sõnas Ratasepp, kes on võtnud plaani läbida sügisel Kanaari saartel 40 päeval ühtejutti täispikk triatlon.

«Kui ma treeninglaagris olen, siis on ka treeningud minu jaoks pühad. Selles osas ei olnud ka pulmapäev mingi erand. Sel päeval oli kavas kolm trenni - esimese tegin enne päikesetõusu, teise pärast tseremooniat ja enne õhtust pildistamist ning kolmanda juba õhtupimeduses. Virge õnneks mõistab, et kirg ja täielik pühendumine vabu päevi ei tunnista,» lausus Ratasepp.

«Abieluettepaneku tegemist mul enam 40-kordse ultratriatloni ajal enda motiveerimispaketis kasutada ei ole võimalik. Tuleb välja mõelda midagi muud,» jätkas ultratriatleet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles