Pildid ja video: Lady Gaga nägi Oscari-galal välja nagu Audrey Hepburn

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga kandis Oscari-galal 30 miljonit dollarit makvat teemantkeed
Lady Gaga kandis Oscari-galal 30 miljonit dollarit makvat teemantkeed Foto: Lucas Jackson / Reuters/Scanpix

Ameeriklannast lauljanna Lady Gaga, kodanikunimega Stefani Joanne Angelina Germanotta, kaelas oli nüüdsel Oscari-galal kallis teemantkee ja seljas musta värvi õhtukleit, sarnanedes sellise välimusega filmistaar Audrey Hepburniga.

Tegemist on 30 miljonit dollarit (26 miljonit eurot) maksva keega, mille otsas on 128,54-karaadine teemant, teatab msn.com.

Lady Gaga Oscari-galal
Lady Gaga Oscari-galal Foto: LCLA/Broadimage/Scanpix

Umbes sarnast keed oli näha 1962. aasta filmis «Breakfast at Tiffany’s» Audrey Hepburni kaelas. Need mõlemad keed kuuluvad maailmakuulsale juveelifirmale Tiffany & Co.

Moeekspertide sõnul tuli see kallis kee Lady Gaga musta pika siidise õhtukleidi, mille valmistas moelooja Alexander McQueen, taustal hästi esile.

Lady Gaga Oscari-galal
Lady Gaga Oscari-galal Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

Lady Gaga sai 91. Oscarite jagamisel originaallaulu Oscari pala eest «Shallow» filmist «A Star Is Born».

Lady Gaga sai originaallaulu Oscari
Lady Gaga sai originaallaulu Oscari Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / AFF/PA Images/Scanpix

Lisaks Lady Gagale ja Audrey Hepburnile on neid kalleid keesid kandnud veel miljonäriproua Sheldon Whitehouse. Lady Gaga kaelas näha olnud keed kandis see naine 1957. aastal Rhode Islandil Newportis toimunud Tiffany firma ballil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles