Nõo tervisemeeskond võttis ministrilt vastu tänukirja

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo valla tervisemeeskond koos ministriga. Ühispildil paremalt vasakule: Merike Kruuse, Aira Laul, Ene Mölter, Liia Sirel, Egle Haljassaar, Tiiu Kaasik, Tarvo Tarto, tervise- ja tööminister Riina Sikkut, Aive Zirk, Jaak Teppan ja Helen Klaos.
Nõo valla tervisemeeskond koos ministriga. Ühispildil paremalt vasakule: Merike Kruuse, Aira Laul, Ene Mölter, Liia Sirel, Egle Haljassaar, Tiiu Kaasik, Tarvo Tarto, tervise- ja tööminister Riina Sikkut, Aive Zirk, Jaak Teppan ja Helen Klaos. Foto: Annika Haas

Nõo valla 14-liikmeline tervisemeeskond sai eile tunnustuse tervise- ja tööministrilt Riina Sikkutilt, kes ulatas neile hea töö eest tänukirja ja lausus häid sõnu. Sündmus leidis aset Kadrioru kunstimuuseumis, kuhu vastuvõtule oli kutsutud Eesti kõigi maakondade tervise- edendajaid, nii üksikisikuid kui ka seltside, kogukondade, lasteaedade, ühingute ja liitude esindajaid.

Nõo tervisemeeskond jäi silma sellega, et nad olid kohale tulnud hulgakesi, mitte saatnud tänukirja vastu võtma ühe esindaja.

Tervisemeeskonna eestvedaja on Nõo valla sotsiaalosakonna juhataja Ene Mölter, kes ütles, et tegelikult on tiimis 14 inimest. Päris kõigile Tallinnasse sõidu aeg siiski ei sobinud, niisiis oli neid ministri vastuvõtul kümme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles