Maarjamäe memoriaali juurde rajatud bussipeatus paistab silma sagedaste plekimõlkimistega

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita tee.
Pirita tee. Foto: Tairo Lutter

Maarjamäe kommunismiohvrite mälestusmemoriaali juurde rajatud Mälestusvälja bussipeatuses ei ole bussitaskut ning seal juhtub sageli väiksemaid liiklusõnnetusi.

Transpordiamet plaanib probleemi lahendada Pirita teele bussiraja ehitamisega, kuid millal seda tehakse, ei ole veel selge.

Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) bussijuht rääkis ERR-ile, et sõidab läbi Mälestusvälja bussipeatuse igapäevaselt ning seal riivavad mööduvad autod sageli bussi peeglit, kuna ühissõidukitaskut ei ole ning autojuhid üritavad end bussi kõrvalt läbi pressida.

TLT avalike suhete osakonna juhataja Kaarel Kutti ütles, et tõepoolest nõuab see bussipeatus erilist tähelepanelikkust nii bussi- kui autojuhtidelt.

Kutti sõnul on praegune peatus ajutine lahendus, sest algupäraselt ei olnud memoriaali juures bussipeatust, kuid mälestuspaiga rajamisega muutus seal ühistranspordiühendus tähtsaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles