USAs vahistati viie pereliikme tapmises kahtlustatavad ema ja tütar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pennsylvania osariigi politsei kahtlustab viie pereliikme mõrvas ema ja tütart.
Pennsylvania osariigi politsei kahtlustab viie pereliikme mõrvas ema ja tütart. Foto: Bill Fraser / AP / Scanpix

USA Pennsylvania osariigi politsei vahistas ema ja tütre, kes kahtlustuse kohaselt tapsid viis lähedast perekonnaliiget.

45-aastane Shana Decree ja 19-aastane Dominique Decree panid väidetavalt mõrva toime oma väikeses korteris Pennsylvania osariigis Morrisville'i linnas. 

Ohvriteks olid Shana lapsed - 25-aastane Naa'Irah Smith ja 13-aastane Damon Decree ning naise õde, 42-aastane Jamilla Campbell ning tema üheksa aasta vanused kaksikutest tütred Imani ja Erika.

Võimud ei ole avaldanud pereliikmete surma täpseid asjaolusid.

Uurijad püüavad leida Shana 17-aastast poega Joshua Campbelli, kelle elu võib samuti ohus olla.

«See on kohutav tragöödia. Ma rääkisin viie hukkunu pereliikmetega ja nad on kõik väga õnnetud,» ütles prokurör Matthew Weintraub. «Ma soovin, et mul oleks olnud neile teatada paremad uudised.»

«Tulin siia, et anda kõigile teada, et inimesed, kes panid toime selle kohutava kuriteo on võetud vahi alla ja nad peavad oma tegude eest maksma,» lisas Weintraub.

Politsei pole avaldanud mõrva motiivi, aga uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles