PM Seefeldis. Esimesena medalita jäänud soomlanna: minu jaoks ei jäänud ühtegi küsimust õhku

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimesena medalita jäämine on kurb. Seda valusam on tunne, kui medal jäi kõigest 1,4 sekundi kaugusele. Sellise saatusega leppis täna Seefeldi MMil soomlanna Krista Pärmäkoski, kes oli 10 km klassikasõidus neljas. 

«Äärmiselt pingeline võistlus oli. Muidugi teeb kurvaks, et need sekundid seekord niipidi läksid, aga samas ei jäänud minu jaoks ühtki küsimust täna õhku. Pingutasin kogu väest ja jätsin kõik rajale. Iga sõidu ajal tuleb ette hetki, kus on natuke raskem. Aga praegu ei oska küll midagi välja tuua, mida saanuks teha teisiti. Kolm naist olid minust lihtsalt paremad,» sõnas Pärmäkoski. 

«Õige suusapaari leidsime täna üsna kergelt. Mul oli hea suusk nii libisemise kui pidamise poolt pealt. Ka sealt ei jäänud olekseid õhku.»

Võistluse suurüllataja oli 19-aastane rootslanna Frida Karlsson, kes näitas tegelikult juba suusavahetusega sõidu viienda kohaga, et vorm on tal suurepärane.

«Väga kõva sõit! Täna sõitis ta teisel ringil mu kannul – kuulsin pidevalt, kuidas teda ergutati. See sundis ka mind kõvemini pingutama, et tema eest plehku pääseda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles