Kullerifirma on hädas tellimuste täitmisega (2)

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipptunnil sõidab Tartus 18 tellitoit.ee kulleriautot. Tellimuste süsteemi arvutiprogrammi püütakse pidevalt täiendada.
Tipptunnil sõidab Tartus 18 tellitoit.ee kulleriautot. Tellimuste süsteemi arvutiprogrammi püütakse pidevalt täiendada. Foto: Sille Annuk

Iga päev võib Tartus märgata tellitoit.ee reklaamiga sõiduautosid, mis toovad linlastele sooja toitu otse koju. Ettevõtte arvutiprogramm koos kaardirakendusega näib pakkuvat vajalikku ja toimivat lahendust. Ometi tuleb kullerteenuse osutamisel ette tõrkeid.

Telli Toit on toidu kulleriteenust pakkuv ettevõte. Selle kodulehel on 80 Tartu söögikohta, kust kuller toidu kliendile soovi korral autoga koju toob. Esmalt peab kuller suunduma söögikohta ja seejärel jõudma sealt võetud toiduga kliendi juurde.

Ettevõtte kodulehel on kirjas, et eesmärk on tuua toit kliendile kätte võimalikult kiiresti, kuid kindlasti peaks arvestama vähemalt 35 minutiga. Telli Toidu tegevjuhi Priit Pärli sõnul tähendab see, et pärast toidu valmimist kulub kulleril söögikohast kliendi juurde jõudmiseks vähemalt 35 minutit, kuid võib minna ka kauem.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles