Võimlemispidu tuleb suure sünnipäeva vääriline

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Valentine’i peakorraldaja Janika Mölder ootab Tartusse ligi 40 riigi iluvõimlejaid. Taustal harjutavad VK Janika tüdrukud.
Miss Valentine’i peakorraldaja Janika Mölder ootab Tartusse ligi 40 riigi iluvõimlejaid. Taustal harjutavad VK Janika tüdrukud. Foto: Sille Annuk

Aasta oli 1995, kui endine tippvõimleja Janika Mölder kutsus valentinipäevaks oma kodulinna Tartusse iluvõimlejaid Eestist ja kaugemaltki, et maha pidada esimene Miss Valentine’i võimlemisfestival. Sellega pandi alus võistlusele, mis aasta-aastalt üha kasvades on kinnitanud kindlalt kanda maailma võimlemiskalendris.

Homsest on A. Le Coqi spordimaja nelja päeva jooksul taas pungil suuremaid ja väiksemaid iluvõimlejaid, kui algab järjekorras juba 25. Miss Valentine.

«Sportliku taseme poolest on tulemas üks meie aegade tugevamaid võistlusi ning finaalikohtade pärast läheb kõvaks rebimiseks,» kinnitas võistluste ellukutsuja ja peakorraldaja Janika Mölder. «Sportlastele on see väga tähtis võistlus, sest paljudele on see aasta esimene tõsine start, kus saab kontrollida uusi kavasid ning võrrelda end konkurentidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles