7 omadust, mis teevad sinust nartsissisti jaoks suurepärase sihtmärgi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Lõpuks ometi oled sa leidnud kuti, kes ei ole mitte ainult tore, vaid suisa suurepärane. Esimesed paar kuud oli kõik teie vahel maagiline. Suhe oli täiuslik. Jah, võib-olla juhtus paar asja, mis tundusid kui potentsiaalsed ohumärgid, kuid sa arvasid, et kõigil võib ette tulla halbu päevi ning otsustasid inimesele võimaluse anda. Pealegi ta vabandas.

Kuid viimasel ajal tundub, et hoopis sina ei tee muud, kui vabandad. Sa isegi ei tea, mida sa oled valesdti teinud, kuid nii on lihtsalt kergem. Ta ütleb sulle, et sina oled süüdi tema tujukuses, kuigi ta ei täpsusta, mida sa täpselt siiski tegid.

Ja ühtäkki asjad eskaleeruvad. Ta satub raevu pealtnäha pisiasjade peale, võimalik, et te isegi lähete lahku. Sa anud, et ta sind tagasi võtaks, või anub tema sind. Te proovite uuesti ning nõiaring algab otsast peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles