Eestlasigi hullutav Korea bänd tegi Tottenhami fännid murelikuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wembley staadion
Wembley staadion Foto: AP / Scanpix

1. juunil annab K-popi üks menukamaid ansambleid BTS Wembley staadionil suure kontserdi, mis teeb jalgpallifännid omakorda veidi murelikuks.

Wembley staadionil peab kodumänge nii Tottenhami jalgpalliklubi kui ka Inglismaa rahvuskoondis. Murelikud jalgpallifännid polnud BTSi kontserdi toimumispaigast kuuldes just õnnelikud. Põhjuseks hirm selle ees, et K-popi austajad rikuvad jalgpalliväljaku mängukõlbmatuks.

Tottenham tegi murelike jalgpallisõprade tõttu avaliku pöördumise, milles tuletas meelde, et kontsert peetakse ajal, mil liigahooaeg on juba lõppenud. «Eelmisel suvel andsid Taylor Swift ja Ed Sheeran samuti Wembley kontserdi. Lisaks on suveks planeeritud Wembleyle teisigi kontserte. Meie igatahes oleme koos Song Heung Miniga põnevil, et järjekordsed Lõuna-Korea staarid Wembleyl üles astuvad,» kirjutas klubi.

Korea popkultuur on tugevalt tunginud sisse läänemaailma ning kogub populaarsust ka Eestis. Maarjamaa kõige tulihingeliste K-popi fännidega tegi hiljuti loo ka Kanal 2 telesaade «Radar».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles