Vaesuse teemal suu lahti teinud juutuuber Anita Sibul sai sotsiaalmeedias kohe kõva kolaka (1)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anita Sibul.
Anita Sibul. Foto: Instagram

Eesti juutuuberi Anita Sibula paari päeva tagune instapostitus ajas sotsiaalmeedia kihama. Sae tõmbas käima MyHits Awardsil aasta juutuuberiks nimetatud Andrei Zevakin, kes ütles: «Siis mul kassis küll ära. Lükkasin Twitterisse üles ja asi läks suhteliselt hulluks.»

Anita jagas Instagram Story's Ärilehe artiklit, milles kirjutati, kuidas veerandil miljonil inimesel on kuu lõpus pangakontol vähem kui sada eurot.

«Ok, see on naeruväärne. Ma mõistan, et mõni kord võib seda juhtuda, aga kuidas inimesed niimoodi päriselt elada saavad?» tippis glamuuripiltidega silma paistev kaunitar postituse juurde.

Kuvatõmmis Instagramist: Anita Sibul
Kuvatõmmis Instagramist: Anita Sibul Foto: Anita Sibul/ Instagram

Loomulikult sai Anita seepeale nii negatiivset kui ka positiivset tagasisidet. «Nii palju, kui ma endast vanemate või edukamate inimestega rääkinud olen, siis tänapäeval ei ole hea ja meeldiv töö mingi ime, peab natuke lihtsalt pingutama ja teadma, mida tahad,» selgitas Anita kriitikutele.

«Ärge tooge vabanduseks, et «oi, ma ei saa midagi teha, sest mul on shitty job». Ma tean, et nii võib juhtuda ja ma ise pole ka rikas, aga palju on siiski enda teha. Kellegi teise süü ei ole su shitty job,» jäi noor juutuuber endale siiski kindlaks.

Anita postitus jäi silma ka juutuuber Andrei Zevakinile, kes sellest Twitteris ka säutsus: «sorri anita aga mida v***u. ehe näide sellest, kui oled täiesti deluded ja ei tea, mis ühiskonnas toimub. piinlik».

Elu24 võttis Zevakiniga ühendust ja uuris, mis ajendas teda sellist postitust kirjutama. «Ma tunnen Anitat, aga nagu selliste asjade välja ütlemine on veidi toores ja näitab taset,» kommenteeris Zevakin. 

Samuti sõnas noormees, et esialgu ta Anita postitusest välja ei teinudki, ent kui Anita tegi sama teema kohta veel teise postituse, muutis ta meelt. «Siis mul kassis küll ära. Lükkasin Twitterisse üles ja asi läks suhteliselt hulluks,» sõnas Zevakin.

Andrei Zevakin, kes valiti MyHits Awardsil aasta juutuuberiks.
Andrei Zevakin, kes valiti MyHits Awardsil aasta juutuuberiks. Foto: Konstantin Sednev

Tõepoolest, teema osas on sõna võtnud mitmed inimesed. «Tal on täpselt selline mentaliteet, nagu enamus inimestel, kes on leidnud lihtsama viisi elus läbi saamiseks, lisaks kindlustatud majanduslik taust. «Don’t be poor» inimeste pihta kahjuks ei vähenda vaesust ja peost suhu elamist,» kirjutas kasutaja @screwyou66 Twitteris.

«Ärindust ja majandust õppiv inimene on nii rumal? Kurb,» lisas veel teinegi Twitteri kasutaja.

Sealhulgas on Zevakini postitust jaganud ka mõned teised Eesti juutuuberid, nagu näiteks Sidni Tomson ja Martti Hallik.

Lisaks jagab Zevakin Twitteris kuvatõmmist vestlusest, milles väidetakse, et Anital on suhkruissi:

Elu24 pöördus kommentaari saamiseks ka Anita Sibula poole. Juutuuber vastas Elu24 esitatud küsimustele krüptiliselt pildikeeles, mida autoriõiguste tõttu pole võimalik loo juurde lisada.

Sibula saadetud foto kujutas jäämäge, mille tipp tähistab  edukust ja on see, mida inimesed näevad ning vee alla jääb kogu see raske töö, pettumused, ohverdused, eksimused jne, mida avalikkus ei näe.

Viimati sattus Anita Sibul meediapilti, kui ta tabati ööklubist Amigo intiimselt tantsimas endast poole vanema Keskerakonna aseesimehe ja riigikogu liikme Jaanus Karilaidiga.

Jaanus Karilaid kommenteeris kõnealuseid sündmusi ööklubist järgmiselt: «Tantsida on tervislik, soovitan kõigile!». Küsimuse peale, kas tal on endast poole noorema modellimõõtu Anitaga suhe, vastas Karilaid eitavalt. «Väga tore ja soliidne õhtu oli, lihtsalt tore seltskond, lõbusad inimesed ja tantsimine on tervislik,» sõnas mees Elu24-le. 

Vaata ka videot sellest, kuidas nad ööklubis tantsida vihtusid:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles