PM Seefeldis. Ilves dopinguskandaalist: see on paras pauk kõigile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahevõistleja Kristjan Ilves näitas normaalmäe võistlusel 97,5-meetrist hüpet, kuid ei jäänud oma sooritusega rahule. Positiivsest emotsioonist jäi puudu paar meetrit.

«Ega väga rahul olla ei saa. Hüpped on kuidas kunagi. Esimene päev oli võib-olla kõige rahulikum ning nüüd ei ole enam nii head hüpet.  Samas ei ole ka mingit alust, mille pealt väga head hüpet loota. Keskmise tegin ära, aga rahul ei ole. Suusadistants on veel ees ja teen võistluse ilusti ära,» ütles Ilves Postimehele.

Mäletatavasti vigastas Ilves suure mäe võistlusel kätt ning murdmaarajale enam ei läinud. Praeguseks on käsi tal veidi paremas seisus, ent valutab. «Ma ei mõtle sellele, aga nii palju võin öelda, et käsi hea ei ole. Aga mina annan endast igal juhul kõik. Lihtsalt tuleb seda valu rohkem kannatada.»

Eile lahvatanud dopinguskandaali kohta ütles Ilves: «Eks ma uudiseid ikka lugesin. See on paras pauk kõigile, aga mind see ei puuduta. Mina keskendun oma võistlusele.»

Kahevõistluse 10 km murdmaasõit algab kell 16. Ülekannet näeb Postimehest ja Kanal 2st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles