Ülikoolilinnas aitavad valida väga visad hinged

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajas töötavas 6. valimisjaoskonnas olid teisipäeva pärastlõunal eelhääletamise ajal ametis valimisjaoskonna esimees Ene Kuuskmäe (vasakult) ning liikmed Liis Must, Liia Peepson, Reet Muinast, Kristjan Pallav, Gero Kartau, Dajana Juškin ja Tiiu Altsaar. Esimest korda töötavad valimisjaoskonnas neist Dajana Juškin, Reet Muinast ja Kristjan Pallav, teistel on suur või väga suur kogemus.
Kaubamajas töötavas 6. valimisjaoskonnas olid teisipäeva pärastlõunal eelhääletamise ajal ametis valimisjaoskonna esimees Ene Kuuskmäe (vasakult) ning liikmed Liis Must, Liia Peepson, Reet Muinast, Kristjan Pallav, Gero Kartau, Dajana Juškin ja Tiiu Altsaar. Esimest korda töötavad valimisjaoskonnas neist Dajana Juškin, Reet Muinast ja Kristjan Pallav, teistel on suur või väga suur kogemus. Foto: Kristjan Teedema

«Tuumik, viis-kuus inimest, on meil alati samad olnud,» kinnitas ka kaubamajas töötava kuuenda valimisjaoskonna esimees Ene Kuuskmäe.

Ülikoolilinna eri kantides asuvas kümnes valimisjaoskonnas on seekord ametis kokku 111 inimest ja laias laastus kaks kolmandikku neist on valimiste korraldamisel ka varem kaasa löönud, mõni oma paarkümmend aastat, kui mitte kauemgi, tõdes Tartu linnasekretär Jüri Mölder.

«Tuumik, viis-kuus inimest, on meil alati sama olnud,» kinnitas ka kaubamajas töötava kuuenda valimisjaoskonna esimees Ene Kuuskmäe. «Ega kõik inimesed valimisjaoskonna liikmeks sobigi, see on ju küllaltki täpne töö, arve on palju. Ja inimene peab aus ning kiirete näppudega olema – valimispäeva lõpus peame hääled võimalikult kiiresti kokku lugema, eksida ei tohi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles