Postimees TV. Endine maailmameister dopinguskandaali sattunud Veerpalust: see murdis mu südame

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2011. aastal sprindis maailmameistriks kroonitud Devon Kershaw tundis kurbust selle üle, et tema endise võistluskaaslase Andrus Veerpalu poeg on sattunud samuti dopinguskandaali. 

«See oli minulegi üllatus. Olen mõne infokillu osas lausa šokeeritud. Mäletame ka, et Andrus Veerpalu oli hemoglobiinitaseme juhtumiga ja sai CAS-ilt tehnilise võidu. Fakt on ka see, et sama asjaga on nüüd seotud tema poeg. See murrab mu südame ja teeb mind väga-väga kurvaks,» rääkis Kershaw.

«Tunnen vastikust. Ka meil on väga kahju. Ma loodan, et inimesed lõpetavad sellise jamaga tegelemise. Tuleb võistelda puhtalt ja ausalt,» arutles endine maailmameister.

Ma arvan, et sõnum WADA-le või nendele, kes sellega tegelevad on, et need, kes kasutavad EPO-t või veredopingut peaksid saama eluaegse võistluskeelu ja tagasi tulla ei saa. Sporti teha peab olema privileeg,» seletas Kershaw oma seisukohti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles