Sõõrumaa: Alaver tegi tegi omalt poolt kõik, et poisid kiirelt välja saaks (7)

Marek Kuul
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Konstantin Sednev

Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Urmas Sõõrumaa sõnul tegi suusatreener Mati Alaver omalt poolt kõik, et dopingu kahtlusega kinni peetud Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu kiirelt vabastataks.

Sõõrumaa ütles, et EOK ei pea erakorraliselt kogunema, sest olümpiakomiteel on järgmise nädala teisipäeval korraline koosolek, kus teema jutuks tuleb, kirjutab rahvusringhääling. 

Sõõrumaa lisas, et suusaliidu soov, et EOK peaks ka Mati Alaveri ja Andrus Veerpalu kohta kiirelt seisukoha kujundama, on liialt emotsiooni pealt nõutud.

"Meie hinnangu andmise aluseks on juriidilistelt organitelt tulevad faktid ja ju need täna-homme tulevad. On olemas ka WADA koodeks, mis näeb ette karistused dopingu tarvitajatele, vahendajatele ja lihtsalt kõrvalseisjatele," märkis Sõõrumaa.

Sõõrumaa lisas, et ta on elufilosoofiliselt selline inimene, kes arvab, et kõik täiskasvanud inimesed on oma tegudes eelkõige ise süüdi ja vastutavad.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles