Algav jalgpallihooaeg toob kamaluga põnevust

Marek Tiits
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui 10. märtsil saab Premium-liiga Tuleviku jaoks avapaugu FC Flora vastu, siis täpselt aasta tagasi võõrustas Tulevik kodumängus Tallinna Kalevit. Niisamuti nagu aasta tagasi, on ka tänavusel hooajal üheks meeskonna veduriks Janar Õunap.
Kui 10. märtsil saab Premium-liiga Tuleviku jaoks avapaugu FC Flora vastu, siis täpselt aasta tagasi võõrustas Tulevik kodumängus Tallinna Kalevit. Niisamuti nagu aasta tagasi, on ka tänavusel hooajal üheks meeskonna veduriks Janar Õunap. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esindusmeeskonda ootab juba kahe nädala pärast ees järjekordne kõrgliigahooaeg. Kolmas järjestikune aasta Premium-liigas tõotab tulla klubi iseseisva ajaloo üks põnevamaid.

Kahe hooaja vahele jäävad sügis- ja talvekuud tähendavad mängijatele kauaoodatud puhkust, ent klubi kontoris ja treenerkonnas tähistab see aasta kõige pingelisemat perioodi. Märtsi alguseks on ühe toimiva klubi ideaalmudeli kohaselt tehtud kõik vajalikud tööd uueks hooajaks ning just nii on tänavu läinud ka Tulevikus: sponsorid ja toetajad on leitud ning treenerite süsteem ja taustajõudude töölepingud paigas.

Avavileni esimeses kõrgliigamängus ei lähe enam kaua. Mida aga oodata eelseisvalt kõrgliigahooajalt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles