Samsungi mudelivalikus on nüüd volditav telefon

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold Foto: Samsung

Hiljuti toimunud pressikonverentsil tutvustas Samsung tervelt viis uut mudelit, mille hulka kuulub ka Samsungi esimene volditava ekraaniga nutitelefon. Kõik telefonid leiavad juba kohe või lähitulevikus oma tee poelettidele, kus huvilised neid lähemalt näha ja katsuda võivad. Vaatame üle kõik, mida uut Samsung maailmale näita, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalis Digitark.

Samsung Galaxy Fold volditav telefon

Ilmselt maailma üks esimesi, kuid täiesti kindlasti Samsungi esimene volditava ekraaniga nutitelefon on lõpuks näinud ilmavalgust – telefon, millega Samsung on maailma õrritanud juba aastaid (kirjutasime sellest Digitargas juba aastal 2016).

Voldituna kõigest 4.6'' ekraaniga telefon muutub avamisel silmapilkselt 7.3'' tahvelarvutiks ning kõik, mida teed väiksel ekraanil, kandub automaatselt ja hetkega üle suurele ekraanile.

Uue seadme tehnilisi andmeid pressikonverentsil kuigi palju ei kirjeldatud, kuid teada on, et telefonil on uue põlvkonna protsessor, tervelt 12GB RAM’i, 512GB mälu ning kaks akut, mis kahe peale kokku annavad välja 4380 mAh. Endale meelepärase värvi saab valida nelja tooni seast – must, sinine, roheline ja hall.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold Foto: Youtube

Kuigi uus telefon tuleb müügile alates aprillist, puudub praegu info, kas ja millal seade Eesti turule jõuab. Kindlasti on volditavad telefonid nutitelefonide maailmas üks oodatuimaid “järgmisi samme” ja 2019. aasta jooksul näeme sarnaseid saavutusi ka teistelt tootjatelt. Oma olemuselt ei ole sellised telefonid veel kaugeltki “valmis” ja võrreldes teiste müügil olevate telefonidega on tegemist veel üsna kohmakate ja jämedate seadmetega, mis aga tehnoloogiliste saavutuste mõistes on kindlasti märkimisväärsed.

Samal pressikonverentsil näitas Samsung ka oma S-seeria kümnenda aastapäeva mudeleid, millest saad lähemalt lugeda Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles