Pulk ei väärinud enda arust MVP tiitlit: tahtsin seda mängu käest anda

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu - Saaremaa finaalkohtumine
Tartu - Saaremaa finaalkohtumine Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Hindrek Pulk võitis täna viienda võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga meistritiitli. Neljanda klubiga. Ja nagu viimasel ajal ikka, krooniti mees ka finaalturniiri kõige paremaks mängijaks. Diagonaalründaja ise arvab aga, et ta ei väärinud täna seda hinnangut.

Põhjus peitub viienda geimi otsustavates hetkedes: Tartu juhtis 12:7, kuid järjest tehtud vead, sealjuures kolm prohmakat Pulgalt, lubasid hoopis Saarlased lootusetuna näinud seisust 13:12 ette. Tartu pidi ära päästma neli matšpalli, enne kui saadi võiduvõimalus.

«Tahtsin seda mängu täna väga käest anda mingil põhjusel. Ei teagi miks. Aga õnneks võitles meeskond nii hästi ja müts maha kõigi ees. See MVP tiitel ei oleks pidanud täna minule minema. Oleksin selle andnud Stefanile (Kaibald, 11 punkti Pulga 20 kõrval) – minu arust tema täna seda võistkonda vedas.»

Pulka jäi kõige enam kripeldama rünnak seisul 12:9, kui ta pidanuks saarlaste serviseeria lõpetama. «Ma ei tea, mis juhtus. Sidemängija tõstis nii hea tõste, ma läksin seda niimoodi virutama – ja läks auti. Sajast üks kord läheb selline löök auti ja just sel hetkel see juhtus.»

Ometi, kui läks mängu saatuse lõpetamiseks Tartu esimesel matšpallil, tuli tõste ikka Pulgale. «Selle ma pean lihtsalt ära vormistama. Mul polnud enam varianti,» muheles ta.

Mis Pulgast edasi saab, mees hetkel öelda ei oska. « Elame näeme aga ma arvan, et viienda klubiga järgmist tiitlit ei tule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles