Emotsionaalne Rikberg võidupunkti toonud Pulga kohta: Kes on parim mees? Ikka tema ju!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbank suutis kolme aastase vahe järel Eesti-Läti ühisliiga võita. Tartu libero Rait Rikberg oli pärast kohtumist antud intervjuus vägagi emotsionaalne. 

«Ega me keegi enam nooremaks ei jää. Kui sellise kuradi elu maha mängid selles viiendas geimis... Ma ei tea, andsime vastastele vist viis matšpalli. Ah jumal, ma ei tea mida öelda, päris karm värk!» Oli Rikbergi esimene emotsioon platsilt tulles.

«Eks see emotsioon ikka tuleb, aga vahet pole, Hindrek Pulk mängis kaks viimast geimi alla igasugust arvestust -  viimase palli lööb maha. Kes on parim mees? Ikka on tema ju! Sellesmõttes müts maha, et ta ei läinud seal väristama. Viimane tõste teadsin täpselt kellele ma tõstma pean ja mees läks ja lõi palli maha,» lausus Rikberg. 

Rikbergiga sama arvamust jagasid ka teised inimesed, sest just Pulk valiti finaalkohtumise MVP-ks ehk kõige kasulikumaks mängijaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles