Nostalgilist Tartut viivad edasi kuri tädi ja kuri onu

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennadi Portnoi ja Ester Must olid pärast autasustamist eriliselt elevil ja rõõmsad ning jäädvustasid ennast sellisena pildile. Gabriela Liivamägi
Gennadi Portnoi ja Ester Must olid pärast autasustamist eriliselt elevil ja rõõmsad ning jäädvustasid ennast sellisena pildile. Gabriela Liivamägi Foto: Gabriela Liivamägi

Ei pea olema ajakirjanik või kultuurikriitik, et võita Tartu linnavalitsuse ja kultuurkapitali aasta suurim tunnustus kultuurikajastamise eest.

Tänavu tõestasid seda Nostalgilise Tartu loojad. See veebikogukond alustas Facebookis (FB) tegevust mais 2014 ning sellesse kuulub praegu üle 10 500 liikme.

Kultuurikandja tiitli võtsid meie linna kultuuri ja ajaloo kajastamise eest tänuüritusel Tõrvandis Mileedi lillemajas vastu Nostalgilise Tartu administraatorid ja edasiviijad Ester Must ja Gennadi Portnoi. Nad olid siiralt rõõmsad ootamatu tunnustuse üle. Seda enam, et komisjoni otsusel oli nende kõrvale nominendiks seatud Sirbi kirjandustoimetaja Pille-Riin Larm ja sagedasti tsiteeritav kultuuriblogija Danzumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles