Väikesed õed elasid California metsas taimedelt vett limpsides üle kaks ööpäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8-aastane Leia Carrico ja tema noorem õde, 5-aastane Caroline Carrico ekslesid 44 tundi kaljuses metsas oma kodu lähedal Benbows Californias.
8-aastane Leia Carrico ja tema noorem õde, 5-aastane Caroline Carrico ekslesid 44 tundi kaljuses metsas oma kodu lähedal Benbows Californias. Foto: Humboldt County Sheriff's Office / AP / Scanpix

Eile leiti Californias metsast elusana kaks päeva varem kadunuks jäänud viie- ja kaheksa-aastased õed Caroline ja Leia Carrico, kelle saatusele USA avalikkus innukalt kaasa elas.

Humboldti maakonna šerifi William Honsali sõnul olid lapsed umbes kolme kilomeetri kaugusel oma kodust.

Tüdrukud jäid kadunuks reede pealelõunal ning nende leidmist eile ennelõunal, 44 tundi pärast metsa eksimist, kirjeldas šerif kui imet.

«See on kaljune piirkond, see on äärmuslik keskkond ja see, kuidas nad seal 44 tundi hakkama said, on üsna imeline, aga see näitab selles kogukonnas üles kasvanud inimeste tugevust. Neil tüdrukutel on rääkida lugu ellujäämisest,» rääkis Honsal.

Mehe sõnul olid läbinud õed kursuse välitingimustes ellujäämisest ning see võiski šerifi hinnangul nad päästa.

Õed ise rääkisid päästjatele, et eksisid metsa, kui liikusid edasi mööda hirve jälgi ning jäid ellu juues taime lehtedele kogunenud vett, vahendas KRCR-TV.

KGO-TV reporeter Kate Larsen postitas Twitterisse pildi haiglas kosuvatest tüdrukutest, kes sõid pitsat.

«Nende ema ütles mulle, et nad peitsid ennast ebamustika põõsas ja kaotasid appi karjumisest hääle, kuni päästjad nad täna ennelõunal leidsid,» kirjutas Larsen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles