O’Learyse spordinädala soovitused

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: O’Learys

Selle spordinädala märksõnadeks on KHL, jalgpall ja WRC ralli, sest teisipäeval ja kolmapäeval jätkuvad UEFA Meistrite liiga play-offi korduskohtumised ja neljapäeva õhtul algab Mehhiko WRC rally ning jäähoki KHL liigas peetakse play-off kohtumisi. Meistrite liigas astuvad teisipäeval vastamisi Ajax ja  Real Madrid ning Borussia Dortmund ja Tottenham Hotspur. Ajaxi ja Reali esimese mängu võitis teatavasti Hispaania klubi 2-1, mis tähendab, et Ajaxil on veel reaalne lootus teises kohtumises heidelda edasipääsu nime. Teises paaris tundub asi juba päris selge olevat, sest Dortmund jäi esimeses mängus Tottenhamile alla 3-0.

Kolmapäeval saame kaasa elada PSG vs Manchester United ja Porto vs Roma korduskohtumistele. Manul läheb raskeks, sest võõrsil tuleb neil edasipääsuks alistada PSG 3-0 kuna esimene mäng kaotati 2-0. Portol seevastu piisab edasipääsuks, kui kodus alistatakse AS Roma 1-0. PSG ja Manchester Unitedi mängu näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse.

Neljapäeva jätkuvad UEFA Euroopa liigas play-offi otsustavad korduskohtumised ja selguvad võistkonnad, kes jätkavad heitlust tiitli nimel. Neljapäeval algab Mehikos WRC rally ja O’Learyses saab terve nädalavahetuse elada Ott Tänaku kihutamisele kaasa, sest näitame kõiki rally päevaseid kiiruskatseid otsepildis.

Neljapäeval ja reedel jätkuvad mängud ka korvpalli Euroliigas, kus saame kaasa elada Baltikumi esindusmeeskonna Kaunase Zalgirise ja Siim-Sander Vene Gran Canara mängudele.

Foto: O’Learys

Nädalavahetusel algab suurem spordipidu, sest suuremad Euroopa jalgpalliliigad jätkavad mängudega. Samuti saab kaasa elada laskesuusatamise MM võistluste ülekannetele, kus astuvad võistlustulle ka Eesti sportlased. Laupäeval näitame ka Ameerika spordiliigasid, kui kell 19.00 mängivad NBA-s Sacramento Kings vs New York Knicks ja NHL-s kell 22.05 Colorado Avalanche vs Buffalo Sabres.

Pühapäeval on Inglise jalgpalliliiga sõpradel pidupäev, sest kell 18:30 lähevad vastamisi Arsenal ja Manchester United. Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee Vaata, mis sind ootab Betsafe Sports Arenal

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava

Copy
Tagasi üles