Kopamehed tegid juba talvel teetööde otsa lahti

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ropka linnajaos Variku koolini viiva Aianduse tänava põhjalik remont algas juba paar nädalat tagasi torutöödega.
Ropka linnajaos Variku koolini viiva Aianduse tänava põhjalik remont algas juba paar nädalat tagasi torutöödega. Foto: Sille Annuk

Selle aasta suurimate-kallimate tööde hulka kuulub näiteks Ropka linnaosas põhjalikult remonditava Variku koolini viivate Aianduse, Piima ja Kopli tänava põhjalik remont, milleks linna eelarves on kavandatud miljon eurot. Suuremad tööd on tulemas hulka kuuluvad ka Tamme puiesteel ning Vanemuise ja Ülikooli tänaval.

Töösse lähevad Kastani (Tiigi–Kuperjanovi), Vahi (Kummeli–Aruküla tee) ning Põik ja Fortuuna tänav. Kauaoodatud teerullid peaksid saabuma ka Supilinnas kuumaastikku meenutavale Lepiku tänavale. Suure liiklusega tänavatest läheb taastusremonti Riia tänav Soinaste ja Raja tänava vahelisel lõigul. Taastusremont tuleb ka sügavate roobastega Kalda teel, mis saab uue asfaldi Sõpruse ringist Luha tänavani.

Tartu eelarves on sel aastal teede, tänavate ja sildade remondiks tavapärane summa ehk ligi 8,9 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles