Gareth Bale'i agent: fännid peaksid Garethit austama õppima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: MAHMOUD KHALED / EPA

Gareth Bale'i agent Jonathan Barnett pole rahul sellega, kuidas Madridi Reali fännid ründajasse suhtuvad. Lisaks mainis Barnett ära, et Bale ei plaani meeskonnast lahkuda.

«Mitu generatsiooni Madridi Reali fänne räägivad veel aastaid Gareth Bale'i väravatest. Inimestel, kes Bale'i ei austa, peaks häbi olema. Nad peaksid oma praeguse käitumise asemel Bale'i jalgu suudlema,» rääkis Bale'i agent Barnett.

«Gareth vääriks palju suuremat austust. See, kuidas fännid praegu käituvad, on lihtsalt häbiväärne. Viimase kuue aasta jooksul Hispaanias mängides on Bale võitnud kõik, mis võimalik. Ta on üks parimaid mängijaid maailmas,» lisas Barnett.

«Ärge uskuge seda mida Hispaania meedia kirjutab. Gareth on Realis õnnelik ning ta saab meeskonnaga väga hästi läbi. Meil pole olnud ühtegi vestlust, mille teemaks oleks klubivahetus. Bale ei lahku suvel Realist mitte kuhugile,» lausus Barnett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles