Eksklusiivne galerii: Diana Arno kollektsioon teeb sinust maailmaränduri

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõbranna tutvustab sulle järjest Tallinn Fashion Weekil osalevate disainerite kollektsioone ja eksklusiivseid moefotosid. Diana Arno kevadsuvine kollektsioon on kui rõivakomplektidest kokku pandud moedokumentaal maailmaränduri elust, mis tutvustab sooja mere kaldale rajatud suurlinna atmosfääri.

Kujuta ette triibuliste päikesevarjudega piiratud rannajoont ning horisondil kõrguvatest pilvelõhkujatest peegelduvaid päikesekiiri – see on kollektsioon, mis hajutab piiri kaasaegse arhitektuuriga sisustatud suurlinna ja rõõmsa naeruga täidetud rannapromenaadi vahel.

Disaineri kevad-suvi 2019 kollektsioon on inspireeritud linna südames kõrguvatest hoonetest, mille rangeid vorme ning klaasakendest peegelduvaid lindu kordavad ka kollektsiooni ilmestavad ruudulised jakid, kleidid ja pluusid, korrapärased voldid ning plisseeritud seelikud. Päikeselised sinepitoonid täiendavad aga kollektsiooni merehõngulist triipu, vooglevaid kangaid ning lainetavaid rüüse. Diana Arno uues kollektsioonis kohtuvad moemajale tunnuslik naiselikkus suurlinnalike ja sportlike elementidega, et moodustada täiuslik garderoob tööpäevaks, kokteiliõhtuks ja romantiliseks päikesepuhkuseks.

Diana Arno ei ole vaid naisterõivaste bränd. See on alati midagi enamat.  See on mõtteviis, elustiil ning oskus jääda meeste juhitud maailmas õrnaks ja naiselikuks. Pakkudes elegantseid lahendusi kontoripäevaks, romantiliseks päikesepuhkuseks ja kokteiliõhtuks, on brändi missiooniks ühendada luksusust ning mugavust.

Täis paeluvaid detaile ja naiselikke noote, on Diana Arno kollektsioonid justkui dialoog mineviku ja oleviku vahel. Tõlgendades ikoonilisi siluette, peegeldavad moemaja kollektsioonid kaasaegse ja enesekindla naise tugevat loomust ning õrna olemust.

Diana Arno värskeim kollektsioon jõuab Tallinn Fashion Weeki Tartu etenduste raames esitlusele 23. märtsil kell 18.00 hotellis Lydia. TFW piletid on saadaval Piletilevis ja üritusel kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles