Soovid vähendada kuu ajaga tselluliiti ja ümbermõõtu 2-5cm?Kodune kupumassaaž aitab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MP Beauty OÜ

Iga naine puutub elu jooksul kokku tselluliidiga kasutades selle vastu kõikvõimalikke kreeme, harju ja mähiseid. Tegelikult aga ei ole vaja kalleid kreeme ega salongiprotseduur, sest kodus kasutatavad taskukohased silikoonist massaažikupud lubavad imelisi tulemusi juba mõne nädalaga. Lisaks aitab kupumassaaž saavutada nahal ka ihaldatud noorusliku välimuse. Kas see on tõesti võimalik? Küsisime koduse kupumassaaži kohta lähemalt kogenud www.kupud.ee esindajalt Pille Mürgimäelt (57). 

Kuidas kodune kupumassaaž toimib ja miks eelistada seda teistele massaažidele?

Tegemist on tegelikult juba ammu tuntud massaažiliigiga, mille tegemisel kasutatakse kuppe. Vanade klaasist ja kuumutamist vajavate pallikeste asemel kasutatakse tänapäeval koduseks kehahoolduseks mõeldud silikoonist massaažikuppe. Tselluliidi vähendamise mõttes on see tõhusam kui teised massaažid, sest kupp imeb endasse vaakumit tekitades palju nahka, lihaseid  kudesid, tänu millele saab hõpsasti kiirendada lümfi- ja vereringet ning ainevahetust. Paljud naised eelistavad seda teistele massaažidele just selle tõttu, et see on mugav, käepärane ning taskukohane ja mis eelkõige, kasutajad näevad juba esimesi tulemusi nädala-paariga ja see võtab vaid 20-25 min päevas aega.

Milliseid kuppe on pakkuda?

Peaaegu 80-90% naistest on tselluliit, siis sellest tulenevalt on naiste seas kõige populaarsem kupp kindlasti kehakupp. Kehakupuga saab tõhusalt vähendada tselluliiti, ümbermõõtu ja lõtvunud nahka ning sünnitusjärgseid või kaalutõusust tekkinud venitusarme. Kupumassaaž kiirendab ka ainevahetust ning muudab naha pringimaks ja säravamaks. 

Võimalus on kasutada aga ka näokuppu, mis aitab naha enneaegse vananemise vastu - parandab näo mikrovereringet, pinguldab näonahka, vähendab kortse ja aknearme ning tõstab ja tugevdab näolihaseid. 

Silmakupuga annab aga vähendada tumedaid silmaaluseid ning silendada peeneid silma- ja huuleümbruse kortse. 

Kuidas kupumassaaži kodus ise teha? 

Kupumassaaži on väga lihtne ise teha. Kuputamiseks tuleb alati kasutada nahale sobivat õli ja silikoonist kuppu. Kõikide kuppude pakenditel on kaasas kasutusjuhend, mille järgi on lihtne toimetada. Kehakuppu kasutades tuleb enamasti järgida põhimõtet, et kupuga tuleb liikuda alt poolt üles vereringe suunas. Parimate tulemuste saavutamiseks peaks kuputama kuu aega järjest 4-6 korda nädalas, kuni 10 minutit ühele probleemsele piirkonnale. Et jääkained saaksid kehast väljuda , ei tohi kindlasti unustada vee joomist peale kuputamist. Peale kuuri on nahk on rohkem trimmis, vähenenud on ümbermõõt ning tselluliit.

Näokuppu tuleks kasutada aga 2-3 korda nädalas.  Näokupuga on kaasas ka spetsiaalne skeem, mida järgides on lihtne seda kasutada. Soovitame kuputada peale dušši, siis on poorid lahti aurutatud, ning õli ja kupu koostoime mõjusam. Kasutan näokuppu ka ise ning tulemusega olen väga rahul. Nägu on heas toonuses, jumekam, pringim ja siledam.

Foto: MP Beauty OÜ
Foto: MP Beauty OÜ

Teil on väga palju kasutajakogemusi. Kas tooksid välja parimad tulemused?

Oleme tegutsenud juba üle 7 aasta ning rahulolevaid kasutajaid on meil juba üle 20000. Kuna oleme niivõrd palju positiivset tagasisidet saanud ja tulemused on kiired tulema, siis sellist nii öelda “pähemäärimist” pole. Jutt kuppudest levib juba ammu sõbralt sõbrale.:)

Teeme palju koostööd blogijatega, kes teevad kuuajalise kuuri läbi ja saadavad meile tagasisidet nii mõõtude kui ka enne-pärast piltide näol. Parimad tulemused, mis on saavutaud kuu ajaga, on reielt -6cm, kõhult -8cm ning käsivarrelt -3cm. Keskmiselt aga vähendab kuputamine kuu ajaga reielt 2-4cm ning kõhult 3-4cm. Väga häid tulemusi on muidugi saadud ka venitus- ning aknearmide vähendamisel. 

http://www.kupud.ee/kasutajate-kogemused/

Foto: MP Beauty OÜ
Foto: MP Beauty OÜ

Kust kuppe võib leida? 

Kuppe on võimalik lihtsasti ja kiiresti tellida e-poest www.kupud.ee

Samuti on kupud müügil:

Tallinna ja Tartu Kaubamaja ilumaailmas 

Tradehouse Ilukaubamajas Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Narvas

Saaremaal Kuressaare Kaubamajas 

Hiiumal Kerttu Sport kaupluses

Loverte.ee keskkonnas ning kaupluses

Copy
Tagasi üles