Nicole Kidman on väga hea halb naine

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman filmis «Hävitaja». FOTO: Kaader Filmist
Nicole Kidman filmis «Hävitaja». FOTO: Kaader Filmist Foto: Kaader filmist

Film «Hävitaja» tähistab erakordselt õnnestunud pööret suurepärase näitlejanna Nicole Kidmani karjääris. Detektiiv Erin Bell ärkab oma autos kuskil Los Angelese kanali silla all. Tema näost on näha, et selja taga on raske öö. Ilmselt mitte üks, sellise paistes ja loppis näo saavutamiseks on vaja kuude-, kui mitte aastatepikkust kannatlikku tööd, mille juures on abiks suur võlur alkohol. Detektiiv Bell kisub lahti oma rähmaga kokku paakunud silmalaud, ajab ennast autost välja ja loivab kanalipõhjas vedeleva laiba juurde.

Laiba juures on ametis juba paar politseinikku, kes pole Belli nähes sugugi rõõmsad, vaatavad teda halvasti varjatud põlgusega, millesse on segatud üleolevat haletsust, nii küünemusta võrra. Ilmselt pole Bell kõige populaarsem tegelane Los Angelese politseijõududes. Kogu oma välimuse ja olemusega meenutab Bell peksasaanud koera (ja juba tulebki silma ette Pearu koer, keda Andres peksis ja keeva veega kõrvetas Tanel Toomi filmis «Tõde ja õigus»).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles