Saksamaal kahtlustatakse pahurat aednikku pommiplahvatuste korraldamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politseinikud.
Saksa politseinikud. Foto: Bodo Marks / AP / Scanpix

Saksa politsei ärgitas täna ettevaatlikkusele ühte aednikku pahandanud inimesi pärast seda, kui reedel hukkus pommiplahvatuses 64-aastane arst ja pühapäeval sai teises plahvatuses viga kaks inimest. 

Politsei teatel kahtlustatakse pommide paigaldamises aednik Bernhard Graumanni (59), kes leiti reedel Kaiserslauterni lähistel asuvast linnast oma voodist surnuna. Politsei ei kommenteerinud teateid, et tegu võis olla enesetapuga. 

Reedel hukkus Enkenbach-Alsenbornis toimunud pommiplahvatuses 64-aastane arst. Politsei usub, et plahvatus toimus, kui arst korjas üles lõhkeseadeldise, mis oli asetatud tema kliiniku ukse ette. 

Aednikku kahtlustatakse veel pommi paigaldamises küttepuu külge, mis plahvatas, kui üks naine selle pühapäeval oma ahju pani. Plahvatuses sai viga naine ja tema nelja-aastane laps. 

Kolmapäevase seisuga on inimesed politsei otseliinile pommikahtlusega helistanud üle 60 korra, kuid rohkem lõhkekehi pole leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles