Austraalias avastati kohvrist naise surnukeha, kahtlusalune hukkus avariis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Preethy Reddy.
Preethy Reddy. Foto: twitter

Austraalia politsei leidis kadunud hambaarsti surnukeha kohvrisse topitult, kuid mõrva peamine kahtlusalune hukkus kummalistel asjaoludel autoõnnetuses.

32-aastase Preethi Reddy perekond teatas naise kadumisest pühapäeval pärast seda, kui Reddy ei naasnud õhtul koju Sydney äärelinnas toimunud hambaarstide kutsekogunemiselt.

Reddy jäi kell 2.15 öösel Sydney kesklinnas asuva McDonalds`i turvakaamera salvestisele ning paistis, et naine lahkus sealt üksi.

Eile avastas politsei naise auto pargituna kesklinnast lõuna poole. Sõiduki läbiotsimise käigus avastas politsei autosse jätud kohvrist Reddy surnukeha. Politsei sõnul oli naist korduvalt pussitatud.

«Lähem uurimine paljastas, et Preethi viibis Market Streetil asuvas hotellis koos mehega, keda ta tundis,» lisas Sydney politsei avalduses.

Mees, kelle isikut ei ole avalikustatud, hukkus aga esmaspäeva öösel kiirteel autoõnnetuses. Politsei usub, et õnnetus oli tahtlikult korraldatud.

Juhtumi uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles