Prokuratuur langetab dopinguskandaali kohta otsuse lähipäevil (2)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Pern
Taavi Pern Foto: Liis Treimann

Juhtiva riigiprokuröri Taavi Perni sõnul ei ole riigiprokuratuur Seefeldi dopinguskandaali kohta veel otsustanud, kas kriminaalmenetlust alustatakse või mitte, sest seda uuritakse praegu nii Austrias kui ka Saksamaal.

«Prokuratuurile on suusaliit edastanud kuriteoteate, prokuratuur ei ole selle alusel veel kriminaalmenetlust alustanud või alustamata jätnud. Tegeleme sellega, et olla järjepidevas kontaktis Austria kolleegidega, et saada kõigepealt Austriast vajalikku infot Austrias poolelioleva menetluse kohta, et siis välistada see, et tarbetult on kahes riigis pooleli ühesuguse sisuga kriminaalmenetlus,» lausus Pern ERRile antud intervjuus.

«Suhtleme igapäevaselt Austria prokuratuuriga ja vahetame infot. Kohe kui meile on selge, mida täpsemalt Austria kriminaalmenetlus hõlmab, saame teha otsuse, kas on otstarbekas jätkata asjaolude uurimisega Austria menetluse raames või on mõistlik alustada eraldi menetlus Eestis. Otsuse langetame lähipäevadel,» lubas Pern.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles