Lepingud tasub alati põhjalikult läbi lugeda: peenes kirjas peitis end suur rahaline võit

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Enamik meist tahab dokumendid kiiresti allkirjastada ja ei viitsi peent kirja lugeda. Nüüd aga oleme oma õppetunni saanud.

Donelan Andrews, kes töötab õpetajana, luges oma reisikindlustuslepingut väga tähelepanelikult. Ta oli parasjagu seitsmendale leheküljele jõudnud, kui leidis lause, mis õnnitles teda suure võidu puhul.

Reisikindlustusfirma SquareMouth algatas oma salajase kampaania 11. veebruaril. Polnud veel päevagi möödas, kui Andrews juba ettevõttega ühendust võttis ja teatas, et on teksti sisse peidetud lause üles leidnud. Enne teda oli sama lepingut «lugenud» ja allkirjastanud 65 inimest, kuid keegi neist polnud lauset märganud.

Naine sai auhinnaks 10 000 dollarit, kuid sellega lahke reisikindlustusfirma veel ei piirdunud. 10 000 dollarit annetati ka laste kirjaoskuse arendamisega tegelevale heategevusorganisatsioonile. Lisaks said mõlemad koolid, kus Andrews õpetab, 5000 dollari võrra rikkamaks.

Õnneliku võitja sõnul loeb ta kõik dokumendid alati korralikult läbi. Lähiajal ootab teda ja tema abikaasat ees reis Šotimaale, kus nad tähistavad oma 35. pulma-aastapäeva, nii et rahaline süst tuli igati kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles