Priit Sibul: kui Reformierakond nii jätkab, siis ta ei taha koalitsioonis osaleda (12)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sibul
Priit Sibul Foto: Maarius Suviste

Isamaa peasekretär Priit Sibul ütles Postimehele, et kui Reformierakond jätkab sarnase eelarvepoliitika ja punaste joonte seadmisega, siis tundub, et koalitsioonis nad osaleda ei tahagi.

Priit Sibul kinnitas, et Isamaa ei ole veel ei Keskerakonna ega Reformierakonnaga kõnelusi alustanud. «Aga selle parlamendi jaotuse puhul tundub küll, et Isamaal on võimalus koalitsioonis olla,» usub ta.

Sarnaselt Keskerakonnale kritiseerib ka Sibul Reformierakonna eelarvepoliitika muutuste ideed.

«Selge see, et kui tahta valimislubadusi mingil kujul realiseerida, siis Reformierakonna poolt räägitud tulumaksu teema.. Sellega on väga keeruline nõustuda, sest siis muude ideede realiseerimiseks enam vahendeid ei ole,» sõnas Sibul. 

Tema sõnul teab ju võimalikku eelarvepoliitikat ka Reformierakond ning kõik saavad aru, et kui tahta tegutseda eelarve piirides, siis ideesid ei ole võimalik realiseerida sellisel kujul nagu valimistel on välja käidud. 

«Minu meelest, kui nad tulevad ettepanekut tegema ja ütlevad, et see on endiselt nende jaoks punane joon, siis minu hinnangul nad ei taha koalitsioonis osaleda,» kritiseeris ta Reformierakonna käiku.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles