Narvas saadeti liiklushuligaan kuuks trellide taha

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Mihkel Maripuu

Täna mõistis kohus 30-päeva aresti Narva liiklushuligaanile, kes vaatamata juhtimisõiguse puudumisele istus jätkuvalt autorooli.

Eile pidasid politseinikud Narvas Puškini tänaval kinni sõiduauto Volkswagen Passat, mille roolis oli 35-aastane Refat. Mees on politseile juba varasemast tuttav, nimelt on Refati viimase kümne aasta jooksul karistatud kolmeteistkümnel korral sama rikkumise eest.

Refati on sealjuures karistatud ka alkoholijoobes sõiduki juhtimise ja kiiruse ületamise eest. Seekordset juhtimisõiguseta rooli istumist põhjendas mees sellega, et ta olevat otsinud oma sõidukile paremat parkimiskohta.

Täna taotles Ida prefektuuri Narva politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Jüri Teslenko mehele maksimumaresti kohaldamist, mille kohus karistusena ka määras.

«Eelnevad rikkumised näitavad, et see mees ei otsinud lihtsalt parkimiskohta, vaid siinkohal on tegemist ikkagi paadunud liiklushuligaaniga,» ütles Teslenko ja lisas: «Maksimumaresti kohaldamine annab kindlust, et vähemalt need 30 päeva see liiklushuligaan meie teedele liiklust ohustama ei ilmu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles