Narvakas nurjas Kingissepas röövi

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööv
Rööv Foto: SCANPIX

Eesti kodanik sai möödunud laupäeval Venemaa linnas Kingissepas viga, kui takistas kurjategijal lillepoodi röövimast. Pedofiil, kes oli samuti poes, pidas targaks mitte sekkuda. 

Nagu teatab uudisteagentuur Operativnoje Prikrõtije, siis 9. märtsil kella 14.20 paiku sisenes Vorovskovo tänaval tegutsevasse lillepoodi 20-aastane musta jakki ja sama värvi teksapükse kandev ründaja. Isik nõudis püstoli ähvardusel raha 24-aastaselt müüjalt, kirjutab Vene uudisteportaal Konkretno.

Samal ajal aga otsustas üks kundedest, 63-aastane Narvas elav vene rahvusest Eesti kodanik, rünnata röövlit. Mees üritas röövli käest relva lahti rebida, millele järgnes kähmlus. Selle tagajärjel jooksis ründaja paljaste kätega poest minema. Vaprust üles näidanud narvakas saadeti doktorite juurde lahtise peahaava ja verevalumiga vasakus kõrvas.

Röövimiskatse ajal oli poes ka 23-aastane Kingissepa elanik, kes pidas targemaks olukorda mitte sekkuda. Võimalik seepärast, et noormees oli varem seadusega pahuksisse sattunud. Ta oli süüdi mõistetud alaealisega suguühtesse astumise eest.

Juhtunuga seoses on alustatud kriminaaljuurdlus Vene Föderatsiooni kriminaalkoodeksi paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist.

Pood on varustatud turvakaameratega, uurijad on tutvunud videosalvestistega. Poes puudub paanikanupp, niisamuti ei ole sel lepingut ühegi turvateenistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles