Need ekstravagantsed varrukad on selle kevade suursoosikud

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino.
Valentino. Foto: FashionPPS / ZUMAPRESS.com

Nad on võimsad ja ometi ka naiselikud: puhvvarrukad tähistavad sel kevadel võidukalt oma tagasitulekut 80ndatest või kui veelgi kaugemale vaadata, siis viktoriaanlikust ajastust. 

Vaikselt hakkab päike üha kõrgema kaarega käima ja aeg on end jälle nähtavaks teha.  Selle detailiga sa juba märkamatuks ei jää!

Balloonvarrukaid võis päris mitu viimast aastat moekunstnike loomingus näha, näiteks Isabel Marant'i 2018 kevad-suve kollektsioonis, kuid siis ei saanud asi eriti hoogu sisse. Sel kevadel on aga teisiti ja suursuguste varrukatega uhkeldavad nii trendigurud Pariisi tänavatel kui modellid moedemmidel. 

Puhvvarrukad on esindatud ka näiteks Rodarte, Self-Portrait'i ja Brock Collection'is. 

Valentino. 
Valentino. Foto: FashionPPS / ZUMAPRESS.com

Instagrami hoovused

Üks imposantse moetrendi kuulsamaid kandjaid on Taani ettevõtte Rotate Birger Christenseni loovdirektor Thora Valdimars. Islandilt pärit influencer  paistab kaugele silma oma erksavärviliste ning -mustriliste pluusidega, mida ta sobitab kõrge vöökohaga teksadega. 

Ja see on alles algus! Varsti kannavad selliseid varrukaid kõik, ennustavad moeoraaklid. 

Foto: Instagram / @Rotate Birger Christensen
Thora Valdimars.
Thora Valdimars. Foto: Instagram / Rotate Birger Christensen

Allikas: InStyle

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles