Pildid ja video: Angelina Jolie paljastas oma seljal laiuva tätoveeringu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staar Angelina Jolie kandis Los Angeleses filmi «Dumbo» esilinastusel kleiti, mis paljastas ta suure seljatätoveeringu.

43-aastane Jolie oli 11. märtsil El Capitani teatris oma kuuest lapsest nelja nooremaga, teatab dailymail.co.uk.

Angelina Jolie koos oma kuuest lapsest neljaga
Angelina Jolie koos oma kuuest lapsest neljaga Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Valget pikka kleiti kandnud näitlejanna mõlemal käsivarrel on samuti tätoveeringud.

Kinnitamata andmetel on ta kehal vähemalt 20 tätoveeringut, mille seas on  20. sajandi näitekirjaniku Tennesse Williamsi öeldu, budistlik palve ja ta laste sünnikohtade geograafilised koordinaadid.

Ta seljal olevad kolm suurt tätoveeringut on budistlikud mantrad, mis toovad head õnne. Ta lasi need teha 2016.

Veel on ta seljal bengaali tiigri kujutis. Väidetavalt lasi ta selle tätoveeringu teha 2004 Tais Bangkokis kohalikul tätoveerijal, kes tegi selle traditsioonilisel viisil, lauldes samas iidseid mantraid.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Staari vasakul õlal olev tätoveering on pühendatud ta pojale Maddoxile, kelle ta adopteeris 2003 Kambodžast. 2004 sai Jolie Kambodža kodakondsuse. 

2016 tegi Jolie Kambodžas filmi ja siis tuli tema kutsel sinna tai munk, kes tegi nii talle kui ta mehele Brad Pittile tätveeringu, mis oleks neid pidanud siduma igaveseks. Sellest hoolimata läks 12 aastat koos olnud paar lahku.

Veel on Jolie kaelal gooti kirjas «Know Your Righst» (Tea oma õigusi). Tegemist on ta lemmikbändi The Clash laulu pealkirjaga.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Jolie abiellus 2000 näitleja Billy Bob Thorntoniga, lastes siis tätoveerida tema nime ja draakoni oma õlale. Kui nad lahku läksid lasi Jolie need eemaldada.

Hiljem lasi ta sinna teha oma laste ja elukaaslase Pitti sünnikoha koordinaadid.

Nüüdsel esilinastusel olid Joliel kaasas kümneaastased kaksikud Vivienne ja Knox, 12-aastane Shiloh ja 14-aastane Zahara.

Angelina Jolie ja ta eksmees Brad Pitt kasvatavad veel 17-aastast Maddoxit ja 15-aastast Paxi.

Brad Pitt ja Angelina Jolie 2015. aasta jaanuaris Los Angeleses filmisündmusel
Brad Pitt ja Angelina Jolie 2015. aasta jaanuaris Los Angeleses filmisündmusel Foto: KEVORK DJANSEZIAN / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles