Rüütel: EKRE ja Isamaa valitsus aitaks kaitsta Eesti rahvuslikke huve (53)

Marek Kuul
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold ja Ingrid Rüütel
Arnold ja Ingrid Rüütel Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) auesimees Arnold Rüütel peab õigeks, et EKRE ja Isamaa otsustasid ühisesse valitsusse minna ning usub, et ka üsna teistsuguste vaadetega Keskerakond on valmis kompromissideks.

Rüütel ütles rahvusringhäälingule, et Isamaa ja EKRE moodustavad koos tugeva isamaalise mõtete maailma ning see on Eesti poliitikas omaette saavutus ning kuigi Keskerakonna seisukohad on Isamaa ja EKRE omadest erinevad, siis on Keskerakonna esimees Jüri Ratas usutavasti valmis kompromissideks. 

Rüütel märkis, et EKRE esimees Mart Helme on suure kogemusega poliitik, kes kindlasti väga jõuliselt oma erakonna ja selle valijate eest läbirääkimistel seisab ning lisas, et väljakutseid, mille ees Eesti ja ka uus valitsus seisab, on väga palju, kuid olulisemad on sündimus, rahvuslik kapital ja maavarad.

Arnold Rüütel on EKRE auesimees ning oli Eesti president aastatel 2001–2006.

Kommentaarid (53)
Copy
Tagasi üles