Keeleteo rahvaauhinna pälvisid algkoolilapsed ja nende õpetaja (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ma olen väga tänulik, et rahvas on märganud lapsi ja et neid tunnustatakse, sest kes see veel eesti keelt edasi viib, kui seda ei tee lapsed,» ütles õpetaja Helen Pullinen keeleteo rahvaauhinda vastu võttes.
«Ma olen väga tänulik, et rahvas on märganud lapsi ja et neid tunnustatakse, sest kes see veel eesti keelt edasi viib, kui seda ei tee lapsed,» ütles õpetaja Helen Pullinen keeleteo rahvaauhinda vastu võttes. Foto: Sille Annuk

Miina Härma gümnaasiumis toimunud aktusel kuulutati välja 2018. aasta parimad keeleteod. Rahvaauhinna pälvisid «Iga päev on seiklus» vihikud, aasta keeleteoks valiti «Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018», kusjuures mõlemaga käib tegijaile kaasas 10 000 eurot.

Harjumaa Rae valla Peetri lasteaed-põhikooli 4.e klassi õpilased täidavad õpetaja Helen Pullineni eestvedamisel juba kolmandat aastat iga päev vihikuid, kuhu nad kirjutavad üles endale olulisi sündmusi, õnnestumisi ja ka muresid. Teises klassis alanud vihikute täitmine arendab laste kirjutamisoskust ja -harjumust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles