Nädalaid kadunud: saksa mees võis tappa oma naiseõe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15-aastane Rebecca läks veebruari lõpus ööbima oma õe ja tema mehe koju. Politsei arvates tüdruk sealt elusana ei väljunud.
15-aastane Rebecca läks veebruari lõpus ööbima oma õe ja tema mehe koju. Politsei arvates tüdruk sealt elusana ei väljunud. Foto: POLICE BERLIN HANDOUT / EPA / Scanpix

Saksa politseinikud otsivad veebruari lõpus kadunuks jäänud 15-aastat Rebeccat, kes kahtlustuse kohaselt ei väljunud elusalt oma õe ja tema mehe ühisest kodust. 

Ulatuslik politseioperatsioon algas eelmise nädala keskpaigas, kui sajad politseinikud asusid koos jälituskoertega otsima kadunuks jäänud Rebeccat, kelle kahtlustuse kohaselt tappis tema õemees.

Tüdruk jäi kadunuks pärast seda, kui läks 17. veebruaril ööbima oma 27-aastase õe ja tema sama vana mehe Floriani ühisesse majja. Järgmisel hommikul oleks tüdruk pidanud minema kooli, aga sinna ta ei jõudnud. 

Võimudele on tüdruku kadumisega seoses edastatud ligi tuhat vihjet, mille põhjal on politseinike otsingud keskendunud väikestele linnakestele umbes 40 kilomeetri kaugusel Berliinist, sest väidetavalt nähti Rebecca õemehe roosat Renault Twingot just nendesse linnadesse viival teel.

Saksa väljaande Bild andmeil leidis politsei auto pakiruumist tüdruku juuksekarvu ja viimasest peatuspaigast, õe ja tema mehe kodust kaduma läinud fliisteki kiudusid. 

Tüdruku isa keeldub uskumast, et mõrva taga on õemees. «Tütred mängisid sageli selles autos, seepärast olid seal tema juuksekarvad,» vaidles ta vastu tabloidlehe väidetele, mis justkui viitavad julmale kuriteole.

Naise ema sõnul oli tüdrukul üks internetist leitud tuttav, noormees, kes ta nimetas Maxiks. Seetõttu kahtlustas ema, et tütar oli keelust hoolimata poisiga üksinda kohtuma läinud.

Ent politsei sõnul on vähetõenäoline, et Rebecca oma õe ja tema mehe kodust elusana väljus.

Laupäeval otsisid politseinikud Rebecca võimalikku surnukeha Berliinist enam kui 60 kilomeetri kaugusel asuva väikelinna Kummersdorfi lähedal.
Laupäeval otsisid politseinikud Rebecca võimalikku surnukeha Berliinist enam kui 60 kilomeetri kaugusel asuva väikelinna Kummersdorfi lähedal. Foto: Simone Kuhlmey / ZUMAPRESS.com / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles