Põhjaranniku sisu muutub tellijatele veebis kättesaadavaks uue ööpäeva esimestel tundidel

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Põhjarannik.
Ajaleht Põhjarannik. Foto: Matti Kämärä

Alates 19. märtsist on Põhjaranniku tellijatel võimalik paberlehe kogu sisuga veebi kaudu tutvuda juba ajalehe ilmumispäeva esimestel tundidel. 

Põhjarannik on jaanuari keskpaigast, mil võtsime koostöös Postimehega kasutusele uue veebiplatvormi, märgatavalt suurendanud portaalis avaldatava ajakirjandusliku sisu mahtu.

Miljon lugemist kahe kuuga

Uudised paljudest sündmustest jõuavad lugejateni mõnede minutite ja tundide jooksul pärast nende toimumist. Lugudega on sageli olnud kaasas märksa rohkem pilte kui paberlehes ja vahel ka videolõike. Registreeritud kasutajatel on lisandunud lugude kommenteerimise võimalus. Senisest suurem osa Ida-Virumaa sündmusi on pälvinud Põhjaranniku vahendusel ka üleriigilist tähelepanu.

Kõik see kokku on toonud kaasa hüppelise Põhjaranniku uudisteportaali külastatavuse. Vähem kui kahe kuu jooksul on Põhjaranniku uudiseid loetud üle miljoni korra.

Kuidas siduda Põhjaranniku tellimus veebis 

  • Tasulisi lugusid saavad lugeda kõik Põhjaranniku senised tellijad. Neil, kes pole veel tellijad, tuleb vormistada ajalehe tellimus, mis maksab eraisikule püsimakselepingu korral 7,30 eurot kuus. Tellimust on võimalik vormistada nii Põhjaranniku Jõhvi toimetuses (Rakvere tn 8, tööpäeviti kella 9-17), e-posti teel tellimine@pohjarannik.ee, ExpressPosti ajalehtede tellimiskeskkonnas tellimine.ee või postkontorites.   
  • Tasulistele artiklitele ligipääsu saamiseks tuleb tellimus kontoga siduda.
  • Kõigepealt tuleb luua kasutajakonto ja sisse logida.
  • Kui te vajutate lingile "Seo lehe tellimusega", aga teil ei ole kontot või te pole sisse loginud, siis suunatakse teid esmalt sisselogimise lehele, kus saab alustada ka konto loomist.
  • Kui teil on juba kasutajakonto loodud, siis suunatakse teid kohe konto sidumise lehele.
  • Avaneb vorm, kus teil tuleb sisestada tellija (ajalehe saaja) ees- ja perekonnanimi ja tellimuse postiindeks. Kui süsteem leiab tellimuse olemasolu,  tuleb sidumiseks vajutada nuppu "Kinnita" ja seejärel saab kohe lugema minna.
  • Kasutaja saab sidumise õnnestumise kohta ka automaatse e-kirja.
  • Kui süsteem ei leia kasutaja ja tellimuse olemasolu vastavust, siis saab kasutaja veateate − "Kehtivat tellimust ei leitud".
  • Kui sisselogimine või tellimuse sidumine ei õnnestu, on võimalik abi küsida samas keskkonnas avanevast klienditoe aknast, mille veebivestlus töötab tööpäeviti kella 9-16.30 ja laupäeviti kella 9-11.30. 

Tellija saab privileege juurde 

Alates 19. märtsist teeme järgmise sammu ja võimaldame Põhjaranniku tellijatel saada veebi kaudu värske paberlehe sisust osa juba uue päeva esimestel tundidel. Selline privileeg kuulub ainult Põhjaranniku tellijatele, kel tuleb selleks registreerida oma paberlehe tellimus veebikeskkonnas. Juhised, kuidas suletud lugusid avada, on kirjas veebis nende artiklite lõpus.  

Põhjaranniku paberlehe lood on alates järgmisest nädalast kättesaadavad vaid tellijatele. Aasta tellimuse hind on eraisikutele 86 eurot. Üks mugavamaid viise tellimuse vormistamiseks on aga e-arve püsimakselepingu sõlmimine ExpressPosti veebikeskkonnas tellimine.ee. Sel juhul läheb iga kuu teie pangakontolt Põhjaranniku tellimuse eest maha 7,30 eurot.

Põhjaranniku tellijad saavad sellise hinna eest nii ligipääsu veebi tasulisele osale kui ka paberlehe oma postkasti.  

Kuni 15. aprillini Põhjaranniku tellimuse vormistanute vahel loositakse välja 20 Apollo kino kinkekaarti väärtusega 20 eurot. 

Põhjaranniku tellimise kõige otsem tee on siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles