Jõesaareta mänginud Tenerife pääses eurosarjas järgmisse ringi

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar.
Janari Jõesaar. Foto: Eero Vabamägi

Korvpalli Meistrite liigas jõudis Janari Jõesaare värske koduklubi Tenerife Iberostar kaheksa parema hulka, kodus alistati Patrase Promitheas 79:57.

Jõesaart tosina üles antud mängija hulgas seekord polnud, ta oli eemale jäänud ka nädal tagasi Kreekas peetud avamängust. Tenerife seisis küllalt raske ülesande ees, tagasi tuli teha Kreekas saadud 12-punktiline kaotus (57:69).

Ent üldedule loodi alus juba suurepärase esimese poolajaga. Avaveerand võideti 27:14, suureks vaheajaks oli seis 44:23. Kolmandal veerandil vähenes vahe korra küll ohtlikule 15 punktile, ent võõrustajad kohe suurendasid seda ja tüürisid mängu võidusadamasse.

Tenerife resultatiivsemad olid 13 punktiga Tim Abromaitis ja Jõesaare kunagine koolikaaslane USAs Sebastian Saiz.

Kanaari saarte klubi kohtub veerandfinaalis Jeruusalemma Hapoeliga, kes oli kahe mängu kokkuvõttes 32 punktiga üle Klaipeda Neptunasest. Teistes paarides lähevad vastamisi Antverpen - Nižni Novgorod, Bologna Virtus - Nanterre ja Ateena AEK - Bamberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles