David Beckham naaseb väljakule!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham naaseb taas jalgpalliväljakule
David Beckham naaseb taas jalgpalliväljakule Foto: ALEX TROVATI / AP/Scanpix

Legendaarne jalgpallur David Beckham naaseb Manchester Unitedi rivistuses väljakule, et tähistada 20 aasta möödumist ajaloolisest 2:1 võidust Meistrite Liiga finaalis Müncheni Bayerni üle.

Mäng peetakse Old Traffordil 26. mail ja kaasa on lubanud lüüa mitmed endised tippmängijad, kes osalesid 20 aastat tagasi Nou Campil peetud dramaatilises finaalmatšis.

Sir Alex Ferguson juhatab Unitedi vägesid, kuhu kuuluvad Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt ja keskväljal Jesper Blomqvist.

«Olen äärmiselt elevil, mängida jälle Old Traffordil, see on midagi suurt,» ütles Beckham.

Beckham võitis Unitedi särgis 6 Inglismaa meistritiitlit, kaks Inglise karikat ja ühe Meistrite liiga tiitli, enne kui ta müüdi 25 miljoni naela eest 2003. aasta suvel Madriidi Reali.

«1999. aasta oli meie jaoks ülimalt võimas, seega võimalus sellist tunnet uuesti üle elada on midagi väga erilist. Olla koos sama meeskonnaga ja treeneripingil jälle Ferguson, ma ei jõua ära oodata,» lisas ta.

Unitedi praegune peatreeneri kohusetäitja Ole Gunnar Solskjaer, kes lõi Bayerni vastu üleaja võiduvärava, võib samuti platsile joosta. Meistrite liiga triumfi tõid kaks üleajal löödud väravat, üks Teddy Sheringhamilt ning teine Solskjaerilt. 1999. aastal tuli Manchester United veel Inglismaa meistriks ning krooniti ka karikavõitjaks.

Matšitulud kantakse Manchester Unitedi Fondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles