Galerii: Sindi gümnaasiumis matkiti lavatähti

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähtede jäljendamise võistlusel “Playback 2019” selgitati välja kahe vanuserühma võitjad: noorematest pidasid hindajad parimaks 3.a klassi ja vanemate klasside arvestuses 7.a klassi võistlejaid.

Eile jätkus Sindi gümnaasiumis pika traditsiooniga üritus, kus noored kehastusid meelepärasteks kuulsusteks. Tänavu osalesid korraldusmeeskonnas kooli õpilasesinduse aktiivsed noored koos huvijuhi Lisette Kandimaga.

Õhtut juhtisid õpilasesinduse liikmed, abituriendid Egon Gentalen ja Edwin Eylandt. Võistlejaid hindasid vilistlane ja õpilasesinduse liige Ats Tobias Pikk, kunagine õpilane Georgina Ristoja ja inglise keele õpetaja Silva Sikk.

Nooremas vanuseastmes (1.–4. klass) tegid lavalisi jäljendamisi üheksa ja vanemas arvestuses (5.–12. klass) viis võistkonda.

3.a klassi õpilased valisid matkimiseks udmurdi päritolu etnopopansambli Buranovskiye Babushki, kes 2012. aastal esindasid Bakuus Eurovisiooni lauluvõistlusel Venemaad palaga “Party for Everybody”. Sikk tõstis nende puhul esile lavakujundust, kostüüme, täpset jäljendust. “Sõnad olid hästi peas ja õpilased nautisid esinemist. Mulje oli super ja kaasahaarav,” kinnitas Sikk.

7.a klass kehastus legendaarse diskoansambliks Village People ja kandis ette hiti “Y.M.C.A”. Kuna ameeriklaste diskobändi teatakse just nende eriliste lavakostüümide poolest, oodanuks Sikk matkijatelt vastavat riietust. Aga ta kiitis 7.a liigutuste täpsustki.

Žüriil jagus kiidusõnu teistegi esinejate kohta, aga mõnel juhul tahtnuks nad, et esinejad oleks sõnad paremini selgeks õppinud.

Jagamisele läksid eriauhinnad. Leiti, et parim naisartist on Anni-Mari Tammann ja parim meesartist Eikki Juhansoo. Silmapaistvaimaks hinnati 1.b klassi kostüümid. Nemad otsustasid esitada Luis Fonsi “Despacito” loo Minionide kaveri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles